keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Näin se menee

Jep. Kuten eilen uhosin, Operaatio Nuukakuu (jonka piti olla toukokuussa ja joka meni perssiilleen) alkaa uudestaan ja kestää ei vain kuukauden, vaan 13. Eli vuoden ja yhden kuukauden minä, Anu-Maaria, olen osto- ja kulutuslakossa.

Huh. Ja koska nykymaailmassa on mahdotonta olla ostamatta *yhtään* mitään jos haluaa selvitä hengissä, ostolakko ei koske
* ruokatavaroita
* lääkkeitä
* henkilökohtaisia hygieniatarvikkeita
* vanhojen esineiden/vaatteiden korjauttamista (esim. suutari) tai tarvikkeita niiden korjaamista varten (esim. ompelulankaa).

KAIKKI muu on nou-nou, en osta, ei kiinnosta, hyi en syö. Toimintastrategiani on hyvin yksinkertainen: en pidä enää lompakkoa mukana. Jos ei ole rahaa eikä kortteja, on aika turha mennä kauppoihin pyörimään. Simppeliä. Ruokaostokset suunnittelen erikseen ja varaan niitä varten fyrkkaa kukkaroon, muuten mennään ilman. Me nou buy.

Sitten se osasto kulutus: tämä sisältää kahvilat, ravintolat ja muut sen kaltaiset hömpäkkeet. En ole käytettävissä kahvittelua varten seuraavaan vuoteen, paitsi jos joku haluaa välttämättä ottaa ja tarjota. Minen maksa. Ei mulla oo lompakkoakaan mukana. Tähän pakollinen "ei koske"-osio: Aion mennä katsomaan Oopperaan kun Matti Salminen laulaa Boris Godunovia, makso mitä makso. Muuten mennään jos ilmaisiksi päästään.

Ens tiistaina, 1.7.2008 alkaa Operaatio Nuuka13. Toivottakaa onnea.

4 kommenttia:

JHosake kirjoitti...

Hyvä! Mää voin sit ostaa sulle tarvittaessa... ai ei vai? No ei sit :)

Anuma kirjoitti...

^Ei. Jos sä haluut joskus viedä mut ulos syömään, se on jees, ostelu muuten ei. Tämä on linja.

JHosake kirjoitti...

Juu, niin kuin kukkakedolle tai heinäpellon laitaan?

Anuma kirjoitti...

^Ei. Vaan ravinteliin.