lauantai 13. kesäkuuta 2009

Vasemmisto etsii itseään

Eilen oli Eduskunnan lisärakennuksessa Arhinmäen koolle kutsuma tapahtuma jossa keskusteltiin Vasemmistoliiton tulevaisuudesta järkyttävän vaalitappion jälkeen. Ja olinhan siellä minäkin. Sillä onhan jonkin muututtava johonkin suuntaan.

Ja oli siellä tosi hyvä pössis, fiksuja juttuja jengillä ja muutosta ilmassa. Jäkittämistä ja telaketjuilua ei juurikaan esiintynyt, tosin yks vanha patu SKP:stä kävi kaipailemassa Vladimir Iljitsiä takaisin mutta sehän ei ollu meidän tyyppejä, niiinq.

Mutta siitä Arhinmäestä. Niin. Kun onhan se varmasti mukava nuorukainen ja pelaa jalkapalloa (mutta niinhän me kaikki!) ja on kokemusta ja diibadaabaa, mutta. Kun Martti Korhosesta mulla oli aina semmonen mielikuva että siellä se Mara seisoo jossain lumisateessa susihattu päässä kesät talvet, parta huurussa niin nyt mulla on semmonen fiilis että se susihattu siirretään vaan uuteen päähän.

Vaan ehkäpä uusi syksy kaiken vielä muuttaa voi, ehkäpä minä pääsen Paavo-hurmokseen tai edes sellaiseen tilaan että totean hänen olevan hyvä ja kuunteleva muutosjohtaja.

Sitäpaitsi susihatut on TOTALLY NOT VEGAN!!

Ei kommentteja: