torstai 26. helmikuuta 2009

Torjantai, torjantai

Siinähän se meni, tentti. Veikkaan että joutuu uusimaan mutta pirustako sitä tietää; Kansanterveystentti saatiin takas tänään ja mun lukemattomuuteni siinä aiheessa palkittiin tyydyttävä 2:lla. Että läpi päästiin, vaikka mitään ei asian eteen tehty. Tästähän pitäis olla iloinen ja olenhan mä joo, mutta toisaltaa vituttaa: että sleebailemalla läpi! Huutava vääryys!

Kävin spinningissä (mä vähän innostuin kun Highway to Hell lähti soimaan ja pistin sellaiset vastukset pyörään että syvän märkäni. Katotaan kävelenkö huomenna) ja sen jälkeen oli nälkä ja ruokaa piti saada vähän niinku mas rapido ja laitoin seuraavaa:

Kuullottelin kolme murskattua valkosipulin kynttä tilkkasessa öljyä, sitten heitin sekaan tölkillisen ruskeita papuja, huolellisesti huuhdottuina luonnollisesti. Mausteeksi suolaa, ripaus sokeria ja reilusti timjamia, sitten päälle vajaa purkillinen keskihottia tomaattisalsaa. Keskilämmöllä se sai hautua sillä aikaa kun kaadoin astiaan pari desia täysjyväkuskusta, mukaan kasvisliemijauhetta ja kiehuvaa vettä. Pari minuuttia pullisteltuaan kuskus pääsi pannulle mukaan hengailemaan, vielä puulastalla muutama sekoitus jolla varmistettiin makujen parahultainen jakautuminen ja oo, ruoka oli valmista. Päälle laitoin vielä tuoretta, pestyä ja silputtua pinaattia ja voi taivahan pyssyt että oli hyvää.

Ans kattoo mitä herkkuja Amica meille huomenna tarjoo.

Ei kommentteja: