perjantai 28. marraskuuta 2008

Kusipäätalo

Hyvät jätkät on sitte rasittavia. Ei, mä en nyt tarkoita kivoja kundeja, niissä mitään vikaa ole, vaan naisia jotka mielellään kertovat olevansa "hyviä jätkiä". Ne inhoaa feminismiä, koska eivät ole koskaan ikinä elämässään milloinkaan kohdanneet minkäänlaista sukupuolisorsintaa. Ne on jo ala-asteella olleet puukäsitöissä koska eivät suostu saatana nypräämään mitään ämmämäistä ja kundien kanssa oli silloin jo paljon kivempi heittää läppää tauoilla ja käydä röökillä. Toiset muijat vaan juoruaa ja vihaa näitä hyväjätkätyttöjä no tietenkin siksi, että hyväjätkätytöt on niin rehtejä ja reiluja ja sit niillä on yleensä, hassua kyllä ihan julman isot daisarit.

Hyvät jätkät on myös ihan valtavan hyviä sängyssä, tosi kiihkeitä, ihan niinku miehetkin. Sukupuoliset halut on VALTAVAT. Uuuuh. Jostain syystä hyvätjätkät bylsii kylläkin mielellään varattuja miehiä, ensteksi koska sexi on niin ihanaa ja toisekseen sen vaimo on ihan perseestä. Semmonen ämmämäinen ämmä. Jolla on iso perse. Hyvälläjätkällä ei oo isoa persettä eikä pillukarvoja koska semmonen on vastenmielisen akkamaista.

Hyväjätkä on tietenkin myös helvetin hyvä matematiikassa ja hämmentää hienolla avaruudellisella hahmotuskyvyllään. Hyväjätkä ei tietenkään ole solidaarinen; jos hän on ihan itse päässyt mailmassa just siihen missä on se tarkoittaa vain sitä että ne joilla ovat asiat huonommin, saavat syyttää vain itseään. Ja ämmämäistä meininkiä.


Huom. Ylläolevan on kirjoittanut isoperseinen feministi, jonka matemaattiset kyvyt vois tunkea vaikka silmäänsä eikä niitä huomaisi.
Kuuntele kun setä kertoo! kuva

1 kommentti:

Annika Johanna Westerlund kirjoitti...

Onks sull ollut kauhea päivä vai miksi olet niin pahalla tuulella? Ja kukapas on se hyväjätkä flickan? Jag blir oroligt för dej! Rauhoitu ettet saa sydärin!
Hejssan hoppsan säger Annika