lauantai 4. heinäkuuta 2009

So long, sucker

Voi hyvät pyssyt. Sarah Palin eroaa tehtävästään Alaskan kuvernöörinä! Voi hyvät pyssyt! Kuka nyt pitää Venäjää silmällä? Kuka nyt näkee nostaako Putin päätään? Muistattehan nämä ja muut kuolemattomat Sarah-sitaatit? Ai ette? Ei se mitään, tässäpä remix:



Mutta oikeesti. Mitä on tapahtunut? Miksi Palin lähtee kesken kauden? Mä veikkaan KIRISTYSTÄ. Jossain on joku jolla on VALOKUVIA. Tai sitten kyse on (taas) jonkin sortin kiinteistökaupoista. TAI SITTEN: Palin on oikeasti Michael Jacksonin lasten äiti!

Jotain vinkeen veikeetä siellä on menossa, ei tätä muuten olis ilmoitettu itsenäisyyspäivän aattona, kun koko Ameriikan Yhdysvallat on känniviikonlopun alkupyörteissä. Veikkaukset siitä että kyseessä olis ovela taktiikka Palinin mahdolliseen presidentinvaaliehdokkuuteen 2012 kuulostaa minusta aika käsittämättömältä. Kuka helvetti sitä sitten äänestäis? "Jätin edellisenkin leikin kesken koska olen vatipää" olis aika huono vaalilause.

KIRISTYSTÄ. Sitä se on. Toivottavasti pian saadaan mehukkaita yksityiskohtia. Ja VALOKUVIA. Siis muitakin kuin semmoisia missä mulle on Photoshopattu Palin-letti:

Oh. The horror.

Ei kommentteja: