perjantai 2. toukokuuta 2008

Tarkan markan Martta

Tänään käytiin hummaamassa kaupungilla, olihan vapaapäivä ja kevät ja kaikkee. Syötiin Annankadulla kiinalaisessa lounasta, se oli hauska paikka se. Tuli ihan mannermainen tunnelma siellä ja vihannekset oli hyviä, sinne me mennään uudelleenkin. 

Ja kun kulmilla kerran oltiin, piti käydä herra aviopuolisoni lempikaupassa pyörähtelemässä. Ostin uuden rahapussin, siinä on Jeesuksen kuva. Joo, en mäkään tiedä. Se on varmaan retroo tai jotain. 

Villi perjantai jatkui Kontulaan, missä papuostelimme paikallisesta etnisestä erinäiset kilot. Ja nyt on sitten kikherneitä, kidneypapuja (elikkäs kidneybjörn niinku lapset sanoo dagiksessa) sekä vihreitä ja punaisia linssejä. Mikä on erinomaisen hyvä asia, sillä tämä toukokuu on meillä penninvenytyskuukausi. Hirvee kisa päälle vaan, kuinka saadaan pöytään maukasta pötyä pikkurahalla? Veikkaanpa, että papuja tulemme toukokuussa syömään. Papuja ja kasviksia, se se vasta on muonaa. Halpaa ja hyvää.

Huomisesta alkaen uuden kukkaron nyörit pysyvät siis visusti kiinni ja aukeavat vain tarkan harkinnan jälkeen. Edullisia safkavinkkejä otetaan vastaan ja edistymisestä raportoidaan. 

Nyt vuorossa iltapala: omena. 


Ei kommentteja: