lauantai 9. elokuuta 2008

Se siitä sitten

Menin ja liityin siihen halvatun Facebookiin. No kun kaikki löytää sieltä kaikkia vanhoja kavereita ja sitten on mukavaa ja iiii ja aaa ja onhan se ihan kivaa kyllä, kieltämättä. Mitään helevetin kukkia en kyllä rupee lähettelemään, se on varma ja.

Nyt pitäis riistäytyä irti koneesta ja olla domestinen, siivousta, pyykinpesua ja riisi-kasvishässäkän valmistusta on luvassa. Ei muuta kuin rokki soimaan ja menovenlaks.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meikäkin vastusteli Facebookkia pari kuukautta. Ja sitten suostuin ja siellä taas ollaan. Onhan se ihan jees, mutta liiaksikin tulee oltua koneen ääressä. Mutta jollakin kummalla tavalla tuntee kuuluvansa posseen tai ainakin tietävän, mitä posse duunaa. Kummaksi mennyt tämä maailma, kun koko ajan tulee päivettyä statusta: "is pesee autoa", "is käymässä mutsin kanssa kaupassa". Jopa kännykällä. Ketää oikeesti kiinnostaa? Heh.

Anuma kirjoitti...

Juu, on se hassua. Ja hauskaa. Ja perverssiä; mä istun omalla koneella ja Juha omalla ja sitten me lähetellään toisillemme Barbapapoja. Normaalia perhe-elämää...