maanantai 11. elokuuta 2008

Syxy, niinq

Meidän kotikujan varrella on jotain puita (lehmuksia?) joissa on semmoisia pieniä vihertäviä pallukoita tähän aikaan vuodesta. Aikansa oksassa killuttuaan ne putoavat maahan ja niistä kuuluu mukava narskahdus kun niiden päälle astuu. Niiden pitää kyllä olla ilmeisesti tuoreesti puusta pudonneita parhaan ja rapeimman narskeen aikaansaamiseksi, koska ikävästi vanhettuneita ja lössähtäneitäkin puun (lehmuksen?) palleroita (siemeniä?) maasta löytyy. Hyi heille.

Kävin pikaisesti tänään Soihdussa kahvilla Taranderon kanssa ja ostolakostani kiinnostuneille kerrottakoon että perjantaisesta Juhan viihdestipendillä rahoittamasta kahvihetkestä Vohvelin kanssa mulle jäi kaks euroo ja sillä saa Soihdussa dublaexpreccon! Ha!

No, joka tapauksessa: Tarandero ja Simeoni ovat lähdössä naimisen jälkeen matkalle Thaimaaseen, kaks viikkoa siellä ja niillä on vaan lentoliput ostettuina. Että katsovat sitten minne nenä näyttää ja menevät sinne, ja fiilistelevät. Jeebus. Toi olis mun PAHIN PAINAJAINEN. Onpa hyvä että olen paitsi neuroottinen ja lentopelkoinen kontrollifriikki myös rahaton ja vailla mitään matkustusviettiä niin ei tarvii lähtee yhtään mihinkään rinkka selässä saatana.

Seuraavaksi: ruokaa ja kotisohva. Ihanaa.

Ei kommentteja: