maanantai 14. heinäkuuta 2008

Buy me a river

Kiitos, kiitos kiltit veronmaksajat kun me ylläpidämme kunnallisia kirjastolaitoksia. On se vaan niin ihanaa kun saa käydä maksutta hakemassa kotiinsa kirjoja, lehtiä, musiikkia, elokuvia ja ties mitä.

Ja helpottaa hirveesti meitä, jotka ollaan ostolakossa! Nyt on siis kaks viikkoa täynnä ja vaan ruokaa olen ostanut. On oikeastaan aika mukava tunne, kun tulee mieleen jokin mahdollinen ostettava asia ja sen perään heti että ai nii, enhän mä osta mitään. Varsinkin kun asuu tavarapaljouden keskellä, voi hyvät pyssyt miten paljon sitä krääsää onkaan. Siivous on pikkuhiljaa alkanut, tavoitteena on saada koko kämppä kuosiin syyskuun alkuun mennessä. Ja nyt me puhutaan semmosesta kaikille-esineille-oma-paikkansa ja kakskytä-jätesäkillistä-kierrätykseen natsijatsimeiningistä.

Ja siivouksen lomassa voikin sitten maata sohvalla lukemassa vaikka Vanity Fairia. Lainasin kirjastosta.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

mulla kans ollu tavotteena moinen siivoaminen tässä ja kieltämättä ostolakko tekis meikäläisellekin hyvää. miten se muka onnistuu? samaten ku suklaalakko? (eli ei ikinä?) siivoamisen suhteen oon käyny läpi vasta eteisen ja makkarin. noh, molemmat on sotkettu toki jo uusiks..

Anuma kirjoitti...

Ostolakko on oikeestaan ihan looginen. Siinä tulee ajatelleeks kaks kertaa että tarvitseeko jotain tavaraa vai ei ja yleensä vastaus on että ei. Tosin mulla on nyt siis kaks viikkoa takana tätä, että pirustako sitä tietää millaisissa vieroitusoireissa ens viikolla kieriskelen...

seireeni kirjoitti...

Olis kiva lukea, että mitä olisit ehkä ostanut, jos et lakossa olisi. Eli näitä mieleenputkahtavia "pitäisi ostaa"-tavaroita. Olisi varmasti hieno lista lakon loputtua ja siitä voisi poimia sitten ne useampaankin kertaan mainitut, oikeasti tarpeelliset asiat ja käydä ostamassa ;) Ja sitten voisi myhäillen miettiä sitä turhaa tavaravuorta, joka olisi tullut ilman lakkoa ostettua.

Anuma kirjoitti...

seireeni, toi oli älyttömän hyvä idea! Tämä toteutetaan kyllä.