keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Vatipäät valloillaan

Ääliöt. Onko kansa syönyt tänään tyhmyyspillereitä vai miten taas voi kauppa olla täynnä pässinpäitä?

Oikeesti. Jos ostoskärryjä on kolmessa rivissä vierekkäin, miten helvetissä se yks mamma (jolla oli muuten ihan selkeesti miesten salihousut jalassa) onnistuu kukkarosta kolikkoa kaivaessaan (tämä ei ole eufemismi) blokkaamaan pääsyn kaikkiin niistä?

Sitten kun on päästy lähtöruudusta vihannesosastolle, niin eikös vain sama muori tönäise kärrynsä vauhtiin ja menemään kohti omenoita, päärynöitä ja muita etelän hetelmiä mutta itse hän suuntaa toki perunoihin. Eli tyhjä kärry seilailee itsekseen ja päätyy, TIETENKIN vaa'an eteen. Sitten kun kanssa-asiakas yrittää omia ostoksia punnitakseen siirtää hieman tätä estettä pois edestä, alkaa sireeni ulista: "SE ON MINUN KÄRRY!!" Ihan. Sama.

Mä en edes viitsi kertoa, millaisella pieteetillä niitä hintalappuja liimaillaan hedelmäpusseihin. Sen vaan sanon että punnitusvuoron alussa olin vielä nuori ja kirkassilmäinen. Enää en.

Kassalla sitten jouduin perheenäidin taakse. Se ei tietenkään voinut laittaa ostostensa taakse sitä kapulaa että Seuraava asiakas eikä se tietenkään voinut siirtyä siihen kassalle odottamaan vaan se jäi liukuhihnan viereen. Just silleen että siihen ei pääse latomaan omia ostoksiaan hihnalle. Sitten kun yrittää kohteliaasti sanoa että ANTEEKS VOITKO VÄISTÄÄ se vaan mulkoilee, siirtyy kyllä kassaa kohti MUTTA JÄTTÄÄ OSTOSKÄRRYNSÄ NIILLE SIJOILLEEN. Jessus Amaalia.

Että niin isoja kurkkuja kaupassa myydään nykyään.

1 kommentti:

Annika Johanna Westerlund kirjoitti...

Mä nauroin niin että melkein pissasin soffaan. onpas kummia nää perheenäidit. Pommi perseeseen vaan! Nauran vieläkin. Olipas iso kurkku!