perjantai 25. heinäkuuta 2008

Yesterday


Eilen kävin vihdoinkin kasvisruokakauppa Asokassa, jonne on ollut tarkoitus mennä jo pidempään. Ehh. Siis ihan kiva että on kasvisruokakauppa, mutta ei siellä mitään ihmeellistä ollut. Ei mitään sellaista mitä ei sais vaikkapa Ruohonjuuresta. Ostin kuitenkin pussillisen falafel-aineksia joista tuli ihan hyviä pulleroisia, tosin ohjeessa mainittu 250 ml vettä oli ihan liikaa ja mä jouduin pulskistamaan taikinaa korppujauhoilla, liekö sitten siksi niistä tuli aavistuksen verran kovia.

Asokasta matka jatkui Torkkelinmäen kautta Kallion kirjastolle, joka on kaunein ja ihanin ja paras kirjasto ikinä.

No okei, tähän mielipiteeseen on ehkä syynä että Kallio on mun lapsuuteni kirjasto. Perjantai-iltapäivisin kävelin suoraan koulusta joka oli Neljännellä linjalla kirjastoon, lainasin kassin täyteen kirjoja ja menin kotiin Pengerkadulle. Siellä sitten sänkyyn lukemaan kunnes tuli kirjottu maanantai ja piti nousta ja mennä taas kouluun. Että sellainen lapsuus...selittää muuten PALJON.

Kamalaksi ovat sitten myllänneet Porthaninkadun, varmasti tulee hianot uudet raiteet ja kaikki mutta asukkaita käy kyllä sääliksi. Niin ja sitä kävelin alaspäin koska piti käydä Ekolossa, joka on remontissa ja hemmetin kuuma mutta ihan loistava mysli (Community Oringinal Muesli) oli tarjouksessa, puolen kilon paketti 3 € ja todella maukasta, suosittelen. Mitään tiukkaa dataa mulla ei ole esittää, mutta Ekolo taitaa olla halvempi kuin Ruohonjuuri?

Ja loppuun vielä valitus: miks, oi MIKS äitien pitää tunkea metrossa lastenvaunujensa kanssa liukuportaisiin? MIKS? 

2 kommenttia:

seireeni kirjoitti...

Minäkin kävin eilen Asokassa! Vähän pieni ja nuhjuisen oloinen kauppa, mutta toivottavasti menestyy. En ostanut mitään, kun ei ollut tarvetta :)

Anuma kirjoitti...

Ai kappas, olisipa ollut hupaisaa jos oltais satuttu vielä samaan aikaan sinne. Ja hyvä ettet ostanut turhaa, näin se homma etenee hianosti.