keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Itäkeskus-spetsailua

Kaikenlaista. Olen menossa verenluovutukseen, mutta Itiksen väliaikainen luovutuspiste aukeaakin vasta klo 14. Että ei muuta kuin kirjastoon pörräämään siksi aikaa sitten.

Listallemme "mitä olisin ostanut jos en olis ostolakossa" pääsee Dinskon tennarit. Halpaa olis näyttänyt olevan ja mä tykkään tennareista mutta kun ei niin ei.

Ja jos on Itiksessä ja tulee hedelmähimo, käykää siinä pikku kojulla ostoksilla, ostin äsken kuusi nektariinia ja ison säkillisen viinirypäleitä ja tämä kaikki edulliseen kahden euron hintaan.

Ja kuten Veripalvelun sivuilta selviää, VERENLUOVUTTAJIA TARVITAAN. Kaikki nyt kipinkapin käsi alas, hiha ylös ja luovuttamaan. Eikä mitään vinkunaa että mie niiiiin kammoan neuloja hyyyyyi. Kuka nyt neuloista tykkäis, hö. Mutta verenluovuttaja on myös hengenpelastaja ja ensikertalaiset saa sieltä semmoisen kassin jossa lukee niin!

2 kommenttia:

Loviisa kirjoitti...

Komppaan! Itse verta saaneena täytyy muistaa säännöllisesti käydä antamassa kerrankin jotain takuuvarmasti suoraan sydämestä :)

Anuma kirjoitti...

^Just näin! Ne vois kyllä antaa jotain kivoja veriaiheisia t-paitoja sieltä säännöllisille luovuttajille, sais samalla hyvä asia hyvää mainosta.