perjantai 4. heinäkuuta 2008

Väriä ja koordinaatiota

Vielä on vähän kesken, mutta meidän kirjahylly alkaa olla värikoodattu. Aika mukavan näköistä, minusta. Ja jotenkin rauhoittavaa myös. Meillä on just oikea määrä kirjoja tuohon, ei liikaa että muistaa mistä mikin löytyy eikä liian vähää että saa ihan kunnon väripalikoita aikaiseksi. Nyt voinkin hyvillä mielin käyttää vaikka koko loman ton hyllyn järjestelemiseen, koska Nuuka13 ei salli kirjojen ostoa eli lisää EI TULE. Ai mahoton. Kirjat on ihania.

Vaatehuone pitäis siivota myös. Se se on hirveetä. Varsinkin nyt, kun uusia (tai uusvanhoja) kledjuja ei saa ostaa tekee mieli säästää kaikki olemassaolevat rytkyt materiaaliksi josta sitten uusia ihanuuksia loihtii. Ongelma on vaan siinä, että mä olen enemmänkin innokas kuin taitava ompelijatar. Siis kyllä mä osaan ommella, mutta sellainen kekseliäs ja ennenkaikkea taidokas uudistaminen on vähän hakusessa. Mutta ei kait siinä muuta kun tekemään vaan, harjoitustahan se vaan kaipaa. Inspiraatiota löytyy esimerkiks täältä.

Ja ilmainen menovinkki tähän loppuun: Lasipalatsin Galleriassa on Materialistien ryhmänäyttely. (Tutut varmaan tunnistavat yhden tekijöistä ja voin ilokseni kertoa että hän oli näyttelyn avajaisissa ihan itse, että HURRAA!) Käykää kattomassa pannaania.

2 kommenttia:

seireeni kirjoitti...

Meilläkin on värikoodattu kirjahylly ja nätti onkin!

Anuma kirjoitti...

^Hauskaa! Onko kuvia?